AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına gülmek

Kahve falında başkasına gülmek

Kahve falında başkasına gülmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına gülmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğin güldüğünü görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalettir.

Kahve falında komşularla gülmek ticaret ehli kimse olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerin güldüğünü görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak gülmek başarılarının kalıcı olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle gülmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken gülmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir