Kahve falında başkasına gelinlik bakmak

Kahve falında başkasına gelinlik bakmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına gelinlik bakmak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında arkadaşına gelinlik bakmak kâbus gibi günlerin geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına gelinlik bakmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliklere bakmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak isteklerine kulak vereceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine gelinlik bakmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik bakmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak her istediğini elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir