AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliklere bakmak

Kahve falında gelinliklere bakmak

Kahve falında gelinliklere bakmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, makama ve rızka sahip olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, fesada bulaşacağına, üzüntülerinin son bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliklere bakmak gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak kavgaların biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına gelinlik bakmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında gelinliğe bakmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına gelinlik bakmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik bakmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir