AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine gelinlik bakmak

Kahve falında kendine gelinlik bakmak

Kahve falında kendine gelinlik bakmak verimin kaçacağına, sosyal konumunun değişeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine gelinlik bakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında gelinlik bakmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik modellerine bakmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Kahve falında gelinliklere bakmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine gelinlik bakmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına gelinlik bakmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir