AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına altın bilezik vermek

Kahve falında başkasına altın bilezik vermek

Kahve falında başkasına altın bilezik vermek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına altın bilezik vermek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Kahve falında altın künye bilezik görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik kaybetmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Kahve falında incili altın bilezik görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç altın bilezik görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik küpe görmek patron olunacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziği satmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik vermek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir