AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait altın görmek

Kahve falında başkasına ait altın görmek

Kahve falında başkasına ait altın görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalet eder.

Kahve falında başkasına ait altın gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında başkasına ait altın görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek zararın gittikçe daha da artacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait ev görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aids hastası görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine ait eşyalar görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına ait araba görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir