AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından takip edilmek

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında cin tarafından takip edilmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından takip edilmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Kahve falında kadın tarafından takip edilmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir