AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kadın tarafından takip edilmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından takip edilmek maddi anlamda feraha ermeye, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından takip edildiğini görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından takip edilmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinler tarafından takip edilmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, dertlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir