AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, başarılarını ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında deniz fotoğrafı çekmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç fotoğrafı çekmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin fotoğrafını çekmek büyük atılımların yapılacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek kişinin şifa bulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin fotoğrafını çekmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir