AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kucağında bebek görmek

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kucağında bebek gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek dertlerin günden güne artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek olan kadın görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını kucağına almak yetim sevindireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını kucağına almak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağa bebek almak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir