AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka eve gitmek

Kahve falında başka eve gitmek

Kahve falında başka eve gitmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başka eve gitmek gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında başka eve gitmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında başka bir eve gitmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir eve misafir gitmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir köye gitmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir okula gitmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka memlekete gitmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir