AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle konuşmak

Kahve falında başka biriyle konuşmak

Kahve falında başka biriyle konuşmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında başka biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında başka biriyle konuşmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka dilde konuşmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir erkekle konuşmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka dil konuşmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir dil konuşmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, adının yayılacağına delalettir.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle konuşmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fısıldayarak konuşmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir