AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok yıpranacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla evlendiğini görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini başka biriyle evlendiğini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka biriyle evlendiğini görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir