AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birisiyle evlenmek

Kahve falında başka birisiyle evlenmek

Kahve falında başka birisiyle evlenmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında başka birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşanıp başka biriyle evlenmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek insanların hayranlığını kazanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir