AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek

Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek

Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, borçlarının çoğalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, renk ve eğlence geleceğine, çok zor günler geçirileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin üzerinde altın gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Kahve falında başka birisinden altın almak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında başka birine altın takmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin boynunda altın görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin üzerinde altın görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında başka birinde altın görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir