AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin soyadını görmek

Kahve falında birinin soyadını görmek

Kahve falında birinin soyadını görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin soyadını gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında kızlık soyadını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi adını soyadını görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işarettir.

Kahve falında soyadının değiştiğini görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında soyadı değiştirmek içinin kıpır kıpır olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında adını soyadını görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin soyadını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak üçüncü gözünün açılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında soyadı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir