AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçını örmek

Kahve falında başka birinin saçını örmek

Kahve falında başka birinin saçını örmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını örmek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Kahve falında başka birinin saçını örmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalettir.

Kahve falında erkek saçı örmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını örmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına yorulur.

Kahve falında saçını örmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında saç örgüsü örmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını örmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saç örmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir