AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını örmek

Kahve falında başkasının saçını örmek

Kahve falında başkasının saçını örmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kindar olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını örmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Kahve falında saçları örmek bir sebeple çok zarar göreceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını örmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını örmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını örmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç örgüsü örmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı örmek eline büyük paralar geçeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saç örmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin saçını örmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir