AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını örmek

Kahve falında saçını örmek

Kahve falında saçını örmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bereketli işler yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını örmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının saç örmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında saç örgü örmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını örmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını örmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları örmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin saçını örmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında saçı örmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını örmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir