AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kişinin iyi hale geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin saçını örmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında saç örmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını örmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını örmek daha çok kazanç elde edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını örmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını örmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını örmek günah ve suç işleyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir