AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek sorunların artacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir çiftin boşandığını görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çiftin boşandığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında çiftin boşandığını görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında evli birinin boşandığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyken boşanmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni evli çift görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir