AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken boşanmak

Kahve falında evliyken boşanmak

Kahve falında evliyken boşanmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evliyken boşanmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında evli birinin boşandığını görmek rakiplerine büyük fark atacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Kahve falında evli bir çiftin boşandığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken boşanmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bir yakının boşandığını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun boşandığını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkemede boşanmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının boşandığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir