AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yerde olduğunu görmek

Kahve falında başka bir yerde olduğunu görmek

Kahve falında başka bir yerde olduğunu görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, umduklarını bulamayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında kendini başka bir yerde görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir yerde olmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, elindeki malların gideceğine delalet eder.

Kahve falında evini başka yerde görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir yerde çalışmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere taşınmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir