AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek

Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek

Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini çalıştığı yerde gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Kahve falında başka yerde çalıştığını görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde çalıştığını görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında çalıştığın yerden ayrılmak malını ve parasını sağlama alacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çantası çalınmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kişinin şansının artacağına inanılır.

Kahve falında çalınmış araba görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir