AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka işte çalıştığını görmek

Kahve falında başka işte çalıştığını görmek

Kahve falında başka işte çalıştığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, getirisinden daha fazla olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka işte çalıştığını gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında başka işte çalıştığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir işte çalıştığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir işte çalıştığını görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında yeni bir işte çalıştığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işte çalıştığını görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında çalıştığı işten çıkarılmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin işten çıkarıldığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir