AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir sevgili görmek

Kahve falında başka bir sevgili görmek

Kahve falında başka bir sevgili görmek bedeninin de iyileşeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir sevgili gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başkalarıyla görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek sevinç ve mutluluğa, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini başka biri olarak görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek borçların gittikçe artacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir