AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını hamile bırakmak

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadını hamile bırakmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını hamile bırakmak keyfe kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hamile bırakmak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında kızı hamile bırakmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında hamile bırakmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı hamile bırakmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir