AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir işe girdiğini görmek

Kahve falında başka bir işe girdiğini görmek

Kahve falında başka bir işe girdiğini görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, malının artmasını sağlayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret eder.

Kahve falında başka bir işe girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında başka bir işe girdiğini görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin işe girdiğini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka işe girdiğini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işe girdiğini görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin işe girdiğini görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir işe girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işarettir.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni işe girdiğini görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir