AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni işe girdiğini görmek

Kahve falında yeni işe girdiğini görmek

Kahve falında yeni işe girdiğini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, keyfin bozulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni işe girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeni işe girdiğini görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir işe girdiğini görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin işe girdiğini görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ünleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka işe girdiğini görmek iş kaybı yaşanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının işe girdiğini görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının işe girdiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin işe girdiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin işe girdiğini görmek huzuru yakalayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir