AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işe girdiğini görmek

Kahve falında bir işe girdiğini görmek

Kahve falında bir işe girdiğini görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işarettir.

Kahve falında bir işe girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Kahve falında işi girdiğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi bir işe girdiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işe girdiğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakının işe girdiğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının işe girdiğini görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir işe girdiğini görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir