AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak kızmak

Kahve falında ağlamak kızmak

Kahve falında ağlamak kızmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlamak kızmak gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında ağlamak kızmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızdan kaçmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, varını yoğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan numara almak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında annemin kızdığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşe kızmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzülmek kızmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir