AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde olduğunu görmek

Kahve falında başka bir evde olduğunu görmek

Kahve falında başka bir evde olduğunu görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kariyerinin yükseleceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında başka bir evde olduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Kahve falında başka evde yaşamak ismini herkese duyuracağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işarettir.

Kahve falında başka evde olmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir eve taşınmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka evde uyanmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında başka bir evde yemek yemek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir