AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka evde olmak

Kahve falında başka evde olmak

Kahve falında başka evde olmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rızkın artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında başka evde olmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında başka biriyle evleneceğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başka eve taşınmak hanesindeki rızkın da artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka evde banyo yapmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında başka eve taşınmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir evde banyo yapmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir evde bulunmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Kahve falında başka bir evde yemek yemek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başka bir ev görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir