AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkek görmek

Kahve falında başka erkek görmek

Kahve falında başka erkek görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka erkek gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini başka erkekle görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başka bir erkek görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına yorulur.

Kahve falında eşinden başka erkek görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına delalettir.

Kahve falında başka bir erkekle evlendiğini görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yeni bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında eşini başka erkekle görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkekle yakınlaşmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir