AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından kene çıkarmak

Kahve falında başından kene çıkarmak

Kahve falında başından kene çıkarmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, razı geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında başından kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Kahve falında başından kene çıkarmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında başında kene görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kene çıkarmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin üstünde kene görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, isteklerinin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünde kene görmek alkış alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kene görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta kene görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir