Kahve falında başında kene görmek

Kahve falında başında kene görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rızkının çoğalacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında başında kene gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında başında kene görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında başından kene çıkarmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kene görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında köpekte kene görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böcek kene görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kene toplamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekten kene koparmak böyle işlere kalkışacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir