Kahve falında üstünde kene görmek

Kahve falında üstünde kene görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sevindirici şeyler duymaya, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hızlanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında üstünde kene gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında köpeğin üstünde kene görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek üstünde kene görmek dünya malına kavuşulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde kene görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük bir üne sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında saçta kene görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuduna kene yapıştığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında kene görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kene öldürmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında bit pire kene görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir