AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında saç çıktığını görmek

Kahve falında başında saç çıktığını görmek

Kahve falında başında saç çıktığını görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında saç çıktığını gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında başında saç çıktığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, daha çok çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında baş parmağının çıktığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında alnından saç çıktığını görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir