Kahve falında yılanın yarısını görmek

Kahve falında yılanın yarısını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın yarısını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında yarı yılan yarı insan görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın yarısını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yarı insan yarı yılan görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı çıblak görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yolun yarıldığını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kafa yarılması görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek yüksek diploma alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir