Kahve falında eli eline değmek

Kahve falında eli eline değmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ortaklı işlere girileceğine, hastalıkların sona ereceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında eli eline değmek gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında eli eline değmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ele değmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin eline değmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında tavana değmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı tavana değmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne değmek yeni iş teklifleri alacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Kahve falında başkasına nazar değdiğini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlara değmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir