AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele değmek

Kahve falında el ele değmek

Kahve falında el ele değmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el ele değmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında el ele değmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eli eline değmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline değmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına nazar değdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne değmek ona şifa olmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında tavana değmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Kahve falında bulutlara değmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında başı tavana değmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir