AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa değmek

Kahve falında balığa değmek

Kahve falında balığa değmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında balığa değmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında balığa değmek şifaya kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında bulutlara değmek rahatının bozulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında el ele değmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalettir.

Kahve falında tavana değmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında başı tavana değmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eli eline değmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kul hakkına girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin eline değmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına nazar değdiğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir