AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı olmayan vücut görmek

Kahve falında başı olmayan vücut görmek

Kahve falında başı olmayan vücut görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayırlı haberler alacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Kahve falında başı olmayan vücut gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında başı olmayan vücut görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta beyaz kıl görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yağlamak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında vücuda yağ sürmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda balık görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bayan vücudu görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudundan irin çıkarmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda sülük görmek her zaman el üstünde tutulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir