AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kopmuş insan görmek

Kahve falında başı kopmuş insan görmek

Kahve falında başı kopmuş insan görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok yorulacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopmuş insan gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında başı kopuk insan görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan insan görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında başı kopmuş insan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında insan başı kesmek saygınlığına da saygınlık katacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında insan başı ezmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında insanın başını kesmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında insan başı görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir