AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan başı görmek

Kahve falında insan başı görmek

Kahve falında insan başı görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, ömrün uzun olmasına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan başı gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Kahve falında insan başı kesmek dinamik olacağına, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan insan görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işarettir.

Kahve falında insanın başını kesmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı kopmuş insan görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında insan başı ezmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında başı kopuk insan görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir