AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı dönüp bayılmak

Kahve falında başı dönüp bayılmak

Kahve falında başı dönüp bayılmak problemleri teker teker çözeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında başı dönüp bayılmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başı dönüp bayılmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında korkup bayılmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında birini bayıldığını görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Kahve falında annemin bayıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bayıldığını görmek borçlarının çoğalacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında açlıktan bayılmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, alım gücünün zayıflamayacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin bayılmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir