AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının bayıldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında sinirden bayılmak sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında açlıktan bayılmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ablasının bayıldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun bayıldığını görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını bayıldığını görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının bayıldığını görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulur.

Kahve falında annenin bayıldığını görmek yolculuğa, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir