AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup bayılmak

Kahve falında korkup bayılmak

Kahve falında korkup bayılmak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, muradınıza ereceğinize, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkup bayılmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında korkup bayılmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında korkudan bayılmak hayattan her istediğini alacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin bayıldığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, küslerin barışacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin bayıldığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin bayıldığını görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında narkozla bayılmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir