AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla seyahat etmek

Kahve falında başbakanla seyahat etmek

Kahve falında başbakanla seyahat etmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işiyle nam salacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında başbakanla seyahat etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında gemide seyahat etmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında trenle seyahat etmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla seyahat etmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında trende seyahat yapmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bisikletle seyahat etmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide seyahat görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir