AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla seyahat etmek

Kahve falında uçakla seyahat etmek

Kahve falında uçakla seyahat etmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kız çocuğunun olacağına, yüzünü güldüreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında uçakla seyahat edeceğini görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla seyahat etmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak seyahati görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçak seyahati yapmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında uçak seyahat etmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla seyahat görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye seyahat etmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında otobusle seyahat etmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir